Bokaalfeest 2015

Bokaalfeest

VBR huldigd de Bokaal winnaars van 2015.

VBR Oost en Zeeuws-Vlaanderen huldigden op zaterdagavond  7 november hun Bokaal kampioenen. Dit jaar was TC Axel met een 12 tal afgevaardigden afgereisd naar Gentbrugge.

 

De mensen van de organisatie Ontvangstzaten er nog wat gemakkelijk bij want het was nog niet druk en wij waren ruimschoots op tijd. Na nog wat administratieve handelingen op naar ons welkomstdrankje.

 

 

PrijzentafelMet zicht op de vele prijzen van de tombola waren er enkele die alvast eens gingen kijken wat zij uit deze zee van prijzen het liefst zouden hebben. Elke aanwezige deelnemer aan de Bokaal ritten heeft prijs mits, minimaal 5 ritten gereden. Er was ook dit jaar weer voor dik € 3000,= aan prijzen aangeschaft.

Het wachten was tot de voorzitter het sein zou geven om gebruik te mogen gaan maken van het heerlijke buffet. Want zoals voorgaande jaren was het er weer goed van de kost. Na het buffet en voor we aan de prijsuitreiking konden beginnen nog een woordje van de voorzitter Wilfrid Herremans over de bokaal van 2015.

Voorzitter

Onze (gehavende) voorzitter werd naar het podium gevraagd om uit handen van de voorzitter van de VBR voor TC Axel de beker in ontvangst te nemen.

 

opruimen

 

En aan alles komt een eind ook aan dit Bokaal feest en is het opruimen. Cathy helpt Johan met inpakken. Op naar het volgende prijzenfestival in Lede op zaterdag 6 februari 2016.

 

 

 

 

 

 

Volgend bericht

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.